Om oss

personalen som jobbar på ereda

eReda är den personliga och enkla redovisningsbyrån

e-Reda Ekonomi AB grundades 2014 och har sedan starten vuxit stadigt till att bli en välkänd och uppskattad ekonomibyrå i Falun med kunder i hela landet. Framför allt är det tre saker som har bidragit till vår framgång: för det första vill vi vara personliga med våra kunder. För oss är det viktigt att ni har en kontaktperson och väg in, oavsett vilka frågor du har eller vilka resurser vi behöver sätta in. Det ska alltid finnas någon på eReda med koll på just ert företag och er ekonomi.

För det andra har vi haft möjligheten att laborera oss fram till just de digitala rutiner och processer vi har på plats idag. Det tog nästan två år att hitta helt rätt, men idag vågar vi påstå att vi har ett vältrimmat system som är lätt att koppla in sig i, och som dessutom ger prisvärda tjänster. Genom att automatisera tidsödande och krävande moment som kanske inte alltid bidrar med affärsnytta, har vi kunnat fokusera på det som faktiskt leder till bättre affärer för våra kunder.

Och vi säger absolut inte att vi är klara. Utvecklingen fortsätter framåt, och vi kommer att behöva skruva på systemet i framtiden för att fortsätta vara relevanta för er, men jämfört med en byrå som påbörjar sin digitaliseringsprocess idag menar vi att vi har åtminstone 18 månaders försprång.

För det tredje tror vi på att hitta rätt kunder. Vi ska inte bara vara rätt leverantör till er. Ni behöver dessutom komma till oss med en förståelse för att bolagets ekonomi är en viktig del av framgångsreceptet, och vilja förbättra den med vår hjälp. Vi är helt enkelt en redovisningsbyrå för er som bryr er bortom vad som råkar finnas på kontot idag, och vill fatta bättre beslut med ekonomin som underlag och beslutsstöd.

"Hos oss är det lätt att göra rätt" - Jesper Hurtig, grundare och auktoriserad redovisningskonsult

arbetar med mobiltelefonen man som arbetar på ereda ekonomi i falun
srf konsulterna logotype transparent

Vi är auktoriserade

av Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön. Det betyder att vi följer Svensk Redovisningsstandard (Reko) samt regelbundet kvalitetssäkrar vårt arbete. En trygghet för dig!

Med eReda får du en papperlös och enklare bokföring